Dansk KulturGrundlovsforeningen Dansk Kultur, www.danskkultur.dk

 
Nyheder
Foredrag
Foreningen
Søg
Kultur
Medlem
Udgivelser
Skikke
Mærkedage
Humor
Kontakt
Links
Forside

 


Nyheder

 

Se foredrag efteråret 2017
Klik på teksten ovenover for at se foredragsoversigten.
Eller gå til denne side (KLIK!)Ole Hasselbalch udnævnt til æresmedlem

Formanden holdt følgende tale:
Mit navn er Axel Artke; jeg er formand for Grundlovsforeningen Dansk Kultur, og jeg har en god nyhed!
Men først lidt om Grundlovsforeningen Dansk Kultur. For et par år siden sygnede den hen, fordi nogle slyngler havde bemægtiget sig den. De overtrådte alle vedtægter, ekskluderede alle kritikere og havde øjnene stift rettet på foreningens formue. Det var dog ikke så let at få fingre i pengene, for de var bundet på aftalekonti.
Slynglerne var på nippet til at køre Dansk Kultur i sænk, og medlemmerne flygtede i stimer. Det førte til, at de ekskluderede stak hovederne sammen for at få foreningen på ret køl igen. Og her fik vi uvurderlig hjælp fra Danmarks største kapacitet i foreningsret. Han står her: Professor, jur. dr. Ole Hasselbalch.
Ved Ole Hasselbalchs hjælp blev Dansk Kultur rekonstrueret på en ekstraordinær generalforsamling, som han dirigerede. Vedtægterne blev bekræftet, og der blev valgt en lovlig bestyrelse.
Det skylder vi ham megen tak for, og nu kommer jeg til den gode nyhed: Dansk Kultur har fået et nyt medlem, nemlig Ole Hasselbalch. Han har indvilliget i at blive æresmedlem af foreningen. Vi er stolte over at have ham som medlem. Det vil vi gerne vise ved at bede ham modtage denne plakette.


-------------
En ting mere: På den ekstraordinære generalforsamling, hvor Ole Hasselbalch var dirigent, kom jeg for skade at sige, at dirigenten ved en anden forenings generalforsamling altid fik en flaske whisky, hvis han kunne afvikle generalforsamlingen før middagen. Den gang var Dansk Kultur en fattig forening, så Ole Hasselbalch måtte se langt efter en whisky. Men i kraft af hans indsats er vi siden kommet økonomisk til hægterne. Derfor er her den lovede flaske whisky til dirigenten! Værs'go, Ole, og endnu en gang tak!
Årets Folkefest for Frihed 2017

For femte år i træk afholdes en folkefest for vore frihedsrettigheder.
I år er talerne Søren Krarup (forfatter og samfundsrevser), Helmuth Nyborg (intelligensforsker), Anne Marie Waters (UKIP), Johan Christian Nord (valgmenighedspræst), Clara Lopez (Research & Analysis, USA) og Robert Timm (Identitäre Bewegung, Tyskland).
Se mere: Folkefestens talere.

Folkefesten foregår i år lørdag den 24. juni et sted i Nordsjælland med gode busforbindelser fra Storkøbenhavn.

Læs mere, og tilmeld dig på Folkefestens hjemmeside.


 

Journalist Jeppe Juhl modtog Dansk Kulturs pris i Korsør 25. marts 2017

Forud for Grundlovsforeningen Dansk Kulturs generalforsamling 2017 overrakte foreningens formand Axel Artke foreningens kulturpris til Jeppe Juhl, der står bag nyhedsmedierne NewSpeek og 24Nyt.
Jeppe Juhls indsats er, at han supplerer de "ukontroversielle", "migrantvenlige" medier med relevante oplysninger, så, vi kan få et nuanceret billede af forholdene.
Når de konventionelle medier føler modstand mod deres venstredrejning, er de ofte ikke parate til en diskussion på realia, men de kan nøjes med at diffamere modstanderen ved i milde tilfælde at bruge ord som "kontroversiel" og "indvandrerkritisk" og ellers "højreekstremistisk" etc.
Jeg har svært ved at forholde mig til "fake news", men det er vist nok, når andre siger noget, man er uenig i. ! ?
HC

>

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Under den efterfølgende generalforsamling vedtoges følgende
RESOLUTION:

Udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg har for nylig fejret sin 50. stramning af udlændingepolitikken. Det ønsker Grundlovsforeningen Dansk Kultur hende tillykke med!

Men stramningerne løser ikke det grundlæggende problem, som er, at Danmarks handlefrihed er deponeret hos FN og EU gennem en række utidssvarende konventioner.

Grundlovsforeningen Dansk Kultur opfordrer derfor regeringen til at lade Danmark udtræde af de konventioner, som forhindrer os i at føre en selvstændig udlændingepolitik, og derpå stoppe al indvandring fra de islamiske lande.


Nyhedsbrev januar 2017

Læs formandens nyhedsbrev

Mogens Camres begravelse

fandt sted fra Kastelskirken tirsdag 13. december 2016.
Foreningen deltog og gav en krans.


De fleste bøger nu til udsalgspriser.


Grundlovsforeningen Dansk Kulturs generalforsamling


Søndag 17. april 2016 eftermiddag

Før generalforsamlingen hørte vi et foredrag af Mogens Camre.

Der vedtoges følgende

RESOLUTION

"Grundlovsforeningen Dansk Kultur protesterer mod EU's aftale med Tyrkiet, fordi den giver tyrkere fri adgang til at bosætte sig i EU's medlemslande.

I forvejen er Europa både økonomisk og socialt tynget af indvandringen fra Mellemøsten og Nordafrika. Indvandringen udgør tillige en alvorlig trussel mod Europas kultur og livsform.

Det eksisterende, muslimske mindretal topper allerede statistikkerne over kriminalitet og arbejdsløshed. En uhæmmet indvandring fra Tyrkiet vil kun forværre tilstanden og i sidste ende føre til den europæiske civilisations undergang.

Generalforsamlingen opfordrer derfor regeringen til straks at indføre et fuldt og permanent stop for al muslimsk indvandring i Danmark."


Næste generalforsamling finder sted i Korsør lørdag 25. marts 2017 kl. 14.


Kender du et potentielt medlem, så henvis til: medlemshvervning. 


 
Bestyrelse
Vedtægter
Publikation